Geplaatst

Dichttalent gezocht

Stichting Kunstprojecten Tilburg is op zoek naar Dichters voor het project

“Tilburgs dichtTalent 2012”

Iedereen die werkt met taal, gedichten schrijft kan hiervoor in aanmerking komen. Hij of Zij hoeft niet perse in Tilburg te wonen, maar wel in de regio Tilburg te wonen of verwantschap hebben met Tilburg, bv. in Tilburg studeren.

Omschrijving project:

Als je interesse hebt kun je enkele gedichten opsturen naar de organisatie van het project. De gedichten komen daarna terecht bij een professionele vakjury. Deze vakjury gaat hieruit 8 kandidaten selecteren. Deze geselecteerden kunnen uitkomen in een Finale wedstrijd tijdens het WAK – week van de amateurkunst, deze week is van 2 tot en met 9 Juni 2012, en vind plaats in Tilburg. Voorafgaande aan deze finale kunnen de geselecteerden een workshop ‘dichten’ volgen om hun performance te verbeteren.

De Finale:

Het “Tilburgs dichtTalent 2012” wordt gekozen tijdens de finale wedstrijd. Iedere deelnemer mag hier 2 maal 5 minuten gedichten voordragen voor het publiek. De vakjury kiest het “Tilburgs dichtTalent 2012” het publiek kiest haar eigen winnaar. De winnaars ontvangen een toepasselijke prijs van de organisatie.
Degene die interesse heeft kan maximaal drie gedichten voor eind Maart 2012 insturen naar:info@kunstdichterbij.nl
Dit is het mail adres van de organisatie:
Stichting Kunstprojecten Tilburg

zie ook: dichttalenttilburg.nl 

Alle berichten van deze auteur