Geplaatst

Job Cohen in Tilburg

We zaten lekker een biertje te drinken op het terras van het Buitenbeentje, komt plots Job Cohen voorbij. Helaas had ik mijn camera niet bij, maar met de telefoon heb ik toch nog een stevige quote kunnen optekenen uit de mond van de PvdA lijsttrekker.

Alle berichten van deze auteur

Reacties

Eén reactie op “Job Cohen in Tilburg”

  1. Godelieve Engbersen avatar

    Job Cohen heeft in het tijdschrift P-Plus een uitgebreid interview gegeven, waarin hij zeer uitgebreid en genuanceerd verteld over zijn bezorgdheid om de wereld, alsook vertelt hij over het belang van Maatschappelijk Verantwoord ondernemen en de inzet die op MVO ingezet moet worden. Cohen heeft veel bestuurlijke ervaring, deze campagne geeft weinig ruimte voor het delen met de achterban van diep inzicht. 'De boel bij elkaar houden', inzetten op solidariteit, de dialoog aangaan, belangrijk dat het gebeurd, zeker nu in een onzeker periode. Job Cohen heeft het boek van Transition Towns van mij aangenomen, niet nadat ik ook eerst een roos van hem aangeboden kreeg. Natuurlijk heeft hij het heel erg druk, maar de idee dat de politiek kennis neemt van het gedachtegoed "Transition Town", Peak-Oil", en het sámen toewerken naar een maatschappij waarbij we minder fossiele brandstoffen verspillen, geeft me hoop. Tom, leuk dat je je camera hebt gebruikt, en een opname hebt gemaakt.

    Sowieso voor álle politici heb ik wel bewondering gezien hun aflatende energie en inzet.

    Succes iedereen, bij het maken van de juiste afweging.