Geplaatst

Daybroke videoclip beleeft première in MustSee!

http://www.youtube.com/watch?v=QWGUHcpIuVI

Tilburgse rocksensatie presenteert nieuwe single en video Sabotage

Regisseur Tim Smit staat bekend om de special effects die hij in zijn films gebruikt. Hij brak door met zijn YouTube hit What’s in the box?

http://www.youtube.com/watch?v=IU_reTt7Hj4,
Hij was te gast bij De Wereld Draait Door en werd door verschillende Amerikaanse filmmakers benaderd. Ook de eerste clip van de band Daybroke, Hey Girl, was met zo’n honderdduizend hits op internet een daverend succes.

De video voor de nieuwe single Sabotage gaat 23 september op spectaculaire wijze in première in de MustSee bioscoop in Tilburg. Voorafgegaan door een liveshow van de band is de door Tim Smit geregisseerde clip op het witte doek te zien. Hoewel de inhoud van de clip nog een verrassing blijft, belooft het een spectaculaire vertoning te worden. Nog nooit eerder ging een videoclip in première in een filmzaal. Een primeur, zowel voor de rockers als de bioscoopwereld!

Na de liveshow en première van de  videoclip in de grote zaal van de bioscoop wordt de bijpassende film Get him to the Greek vertoond. Deze rockkomedie gaat over een naïeve stagiaire van een Amerikaanse platenmaatschappij die drie dagen de tijd krijgt een aan lager wal geraakte rocklegende (Russell Brand) van Engeland naar het befaamde Greek theater in Los Angeles te begeleiden. Met regisseur Nicholas Stoller en producent Judd Apatow (40 year old virgin, Knocked up) belooft het een bizarre komedie te worden.

De single-versie van Sabotage is gemixt door Clif Norrell (Nirvana, No Doubt en Jeff Buckley). De originele versie is te vinden op What Nature Started, het debuutalbum van Daybroke, dat in maart dit jaar gelanceerd werd met een releaseconcert in popcentrum 013. De onder het eigen label Vulkanize Records uitgebrachte en door Rough Trade Benelux gedistribueerde plaat blijft niet onopgemerkt in de Nederlandse rockscene.

Fast Facts:

Première Sabotage Video door Tim Smit

Presentatie single, gemixt door Clif Norrell

Trailer: http://www.youtube.com/user/Timacious

Datum: donderdag 23 september

Locatie: MustSee, Pieter Vreedeplein 174 Tilburg

Kaarten à € 8,50 via www.mustsee.nl/tilburg of bij de kassa

Aanvang: 20:00u

Alle berichten van deze auteur