Geplaatst

Kaaj hard op 1 wiel door Tilburg scheuren (VIDEO)

Zijn het levensgevaarlijke wegpiraten of videokunstenaars? Met een opgevoerde brommer scheur je op één wiel door de stad, je vriend filmt je daarbij en dat zet je dan op internet.

Video-bloggen is een fenomeen dat onder jongeren snel aan populariteit wint.
Youtube.com is éen van de websites waarop je gratis je filmpjes kunt uploaden om ze aan de wereld te tonen. De site is enorm populair onder jongeren, ook in Tilburg.

Shontly is het pseudoniem van een jongen die er een sport van maakt om in de straten van Tilburg acrobatische hoogstandjes uit te halen op zijn brommer. We zien hem op zijn halsbrekende tocht van het Wilhelminapark naar de Spoorlaan. Letterlijk halsbrekend, de brommer is opgevoerd en gaat wel 70 tot 80 km per uur. Tegelijkertijd is het gevaar natuurlijk precies wat het maken van deze filmpjes voor de pubers zo aantrekkelijk maakt. Als ze erin slagen niet in het ziekenhuis te belanden, bevindt zich onder deze jongens misschien wel de nieuwe Evel Knievel

Alle berichten van deze auteur