Geplaatst

Kerstcadeautje van Filmfoyer

2 Boek in Beeld films voor de prijs van 1

Film en literatuur blijft een gouden duo. Lezende kijkers en kijkende lezers kunnen binnenkort terecht bij de Filmfoyer voor de laatste twee Boek in Beeld films. Speciaal voor kerst heeft de Filmfoyer een speciale actie! Als u een kaartje koopt voor de film Winter’s bone op woensdag 28 december, ontvangt u gratis een kaartje voor de film The tree op woensdag 18 januari ter waarde van € 11,-.

De thriller Winter’s bone (trailer 2.26 min), naar het gelijknamige boek van Daniel Woodrell, vertelt het verhaal van het 17-jarige meisje Ree. Ree woont in het ruige Ozark gebergte en heeft de zorg voor haar broertje, zusje en zieke moeder. Vader Jessup is veroordeeld voor de productie van crystal meth. The tree toont het gezin O’Neil in diepe rauw na het plotseling overlijden van vader Peter. In hun tuin op het platteland staat een gigantische boom, waar de achtjarige kwetsbare en gevoelige Simone troost vindt.

Tijdens een Boek in Beeld avond wordt de film ingeleid door Harry Peters. Peters is gespecialiseerd  in de relatie tussen film en literatuur. De inleiding gaat in op het boek en de schrijver, en op de film en de maker. Iedere deelnemer ontvangt bovendien een reader.

Bij aankoop van een kaart voor Winter’s bone op woensdag 28 december, ontvangt u gratis een kaart voor The tree (trailer 1.53 min) op woensdag 18 januari. Beide filmavonden starten om 20.00 uur. Kaarten zijn te reserveren via InfoService & Tickets (013 543 22 20). Deze actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen. Voor meer informatie, zie: www.filmfoyer.nl.

Alle berichten van deze auteur

Reacties

Eén reactie op “Kerstcadeautje van Filmfoyer”

  1. cellulitis avatar

    Waarchtig fascinerend! Ben je mogelijk van plan meer van zulke stukjes te maken? Laten we het hopen. Ik ben in ieder geval erg verbluft. Ga absoluut zo door!