Geplaatst

Aanbod Filmfoyer vindt een plek in vernieuwde Cinecitta

Cinecitta en de Filmfoyer vervullen een belangrijke rol in de vertoning van arthouse films, samen slagen zij er in een gedifferentieerd en hoogwaardig programma  te vertonen in Tilburg. Onlangs zijn de plannen gepresenteerd voor de vernieuwing en uitbreiding van Cinecitta aan de Willem II straat. Hiermee ontstaan meer kansen voor het betere filmaanbod in de stad. Theaters Tilburg heeft, in haar rol als exploitant van de Filmfoyer, een overeenkomst gesloten met Cinecitta. Daarin is vastgelegd dat het aanbod van de Filmfoyer na de heropening in het uitgebreide filmtheater zal worden vertoond. De Filmfoyer wordt op dat moment gesloten, vooralsnog wordt hierbij uitgegaan van 1 januari 2013. De partijen richten hiervoor gezamenlijk de stichting Kwaliteitsfilm Tilburg op waarin dit deel van het filmaanbod wordt gewaarborgd.

Alle berichten van deze auteur