Geplaatst

Klassieke reacties terug op TilburgZ

Iedereen die ik tegenkom is zeer te spreken over de nieuwe vormgeving van de site. We zijn het logo en de header nog een beetje op maat aan het maken, maar dan is de nieuwe site een feit.
Helaas had ook bijna iedereen die ik sprak een punt van kritiek, het ontbreken van de “recente reacties widget” op de homepage werd als een enorm gemis ervaren. De Facebook comments plugin die ik had geinstalleerd heeft (nog) niet zo’n recente reacties widget. Hoewel de Facebook comments plugin ook een aantal voordelen biedt heb ik me de kritiek van de bezoekers aangetrokken en ben weer overgegaan op de klassieke reactie mogelijkheid van WordPress.

Ik hoop dat ik hiermee veel mensen een plezier doe, en we rekenen bij TilburgZ weer op relvante, scherpe en kritische bijdragen van onze bezoekers.

Alle berichten van deze auteur

Reacties

2 reacties op “Klassieke reacties terug op TilburgZ”

  1. Paul van Est avatar

    Ook Henk is hier blij mee Tom!

  2. A Marie avatar
    A Marie

    Wat fijn:-) Ik miste het ook !