Geplaatst

Krakerscollectief Tilburg biedt Occupy onderdak

Het Krakerscollectief Tilburg heeft zaterdag een kantoorruimte aan Stadhuisplein 350 gekraakt. Dit pand is in eigendom van een vastgoedhandelaar uit Den Haag die het samen met meer onroerend goed voor bijna €50.000.000 in 2008 heeft aangekocht. Inmiddels staat de ruimte al enkele jaren leeg. Het collectief wil de ruimte een sociale bestemming geven en er bijbehorende activiteiten organiseren. Als onderdeel daarvan willen zij ruimte in het pand aan Occupy Tilburg aanbieden, nu van daaruit besloten is het tentenkamp op te doeken.

UPDATE: Occupy Tilburg aanvaardt aanbod krakers met dank

Zoals kortgeleden bekend is gemaakt heeft het Krakerscollectief Tilburg gisteren een pand gekraakt aan het Stadhuisplein 350. De krakers hebben Occupy Tilburg ruimte in het pand aangeboden om van daaruit haar activiteiten voort te zetten. Na onderling spoedoverleg heeft Occupy Tilburg met dankbaarheid besloten om van dit aanbod gebruik te maken. Binnenkort zal dan ook vanuit het pand informatie worden verstrekt en zullen activiteiten van Occupy Tilburg worden ondernomen. Daarover wordt zo spoedig mogelijk meer bekend gemaakt. Occupy Tilburg is blij, nu het tentenkamp tot een eind gebracht wordt, een nieuwe plek te hebben om door te gaan met haar noodzakelijke werkzaamheden.

Alle berichten van deze auteur