Geplaatst

illustratie: BandirahDe gelauwerde schrijver AHJ Dautzenberg werd lid van de pedofielenvereniging Martijn louter om een punt te maken tegen de ‘heksenjacht op pedofielen’. Pedofilie is een terugkerend thema in Dautzenbergs werk, al in 2005 schreef Anton hierover op TilburgZ onder zijn pseudoniem Troy Titane

Lees de column Bah…vies… uit 2005

Reacties

Eén reactie op “Dautzenberg over pedofilie”

 1. Helderlicht avatar
  Helderlicht

  De heksenjacht op pedofielen is volledig terecht (naar mijn persoonlijke mening, die ik hier in alle vrijheid mag neerkwakken). Onze kinderen zijn heilig en alles wat een gevaar voor hen vormt mag worden bestreden. Dat dautzenberg lid wordt van Martijn acht ik een goedkope, provocerende actie. Dautzenberg poogt enkel quasi-interessant over te komen met deze volstrekte onzin.

  Eigenlijk zou ik dit bericht hier moeten negeren, want met deze reactie geef ik Dautzenberg precies waar hij zo wanhopig naar smacht: aandacht…

  Bij deze beloof ik je wat aandacht te geven zo nu en dan, ik hoop zeer dat dit je ervan zal weerhouden nog meer zinloze bocht op ons mooie internet neer te keilen; want er staat al voldoende shit op zonder jouw slappe gezwets…

  Snert… %#[+*^,!