Geplaatst

Downbeat: Van Kemenade’s Close Enough beste album 2011

Downbeat rekent Paul van Kemenade's Close Enough tot het beste uit 2011. Foto cover © Stef Mennens.Het gerenommeerde Amerikaanse jazzmagazine Downbeat heeft Paul van Kemenade’s album Close Enough uitgeroepen tot een van de beste zeven albums van 2011.
Lees het gehele artikel op Jazzenzo.nl 

8 december
Paul van Kemenade treedt op donderdag 8 december op in de Tilburgse Concertzaal met Cappella Pratensis, El Periquin, Serigne Gueye en tal van musici die op Close Enough zijn vertegenwoordigt. Voor de pauze treedt Van Kemenade aan met vocaal ensemble Cappella Pratensis samen met blazers, percussie- en flamencomuzikanten. Na de pauze komt in verschillende bezettingen de totale groep aan bod. Het eenmalige concert wordt gepresenteerd door de Britse komiek en muzikaal genie Earl Okin.

Kaarten: 013 543 22 20
ticketservice@theaterstilburg.nl

Alle berichten van deze auteur