Geplaatst

KPN trakteert 1.100 Resto VanHartegasten op schaatsevent

Band tussen KPN en Resto VanHarte sterk

Tilburg, 4 november 2011 – KPN trakteerde vandaag 1.100 Resto VanHartegasten op een bijzonder dagje uit. Vanuit het hele land kwamen bussen met gasten van Resto VanHarte naar het Thialf om de KPN NK Afstanden te zien. Zo ook 50 gasten van Resto VanHarte Tilburg. Als hoofdsponsor van het schaatsen in Nederland nodigde KPN de gasten van Resto VanHarte uit om dit evenement mee te maken. Ongeveer 200 KPN-medewerkers zetten zich vrijwillig in om de dag te begeleiden.

 

KPN trakteert

Vanuit maar liefst 17 plaatsen in het land reisden bussen met in totaal 1.100 Resto VanHartegasten naar Heerenveen. Ook gasten van Resto VanHarte Tilburg gingen mee. Zij stapten om 10.30 uur de bus in met lunchpakket voor de reis naar Heerenveen. In de bus kwamen de gasten al in de stemming met een schaatsquiz. In het Thialf genoten de gasten niet alleen van de spannende schaatswedstrijden, maar ook van entertainment in het KPN Clubhuis en een hapje en een drankje in winterse sfeer.

 

Genoten!

De Resto VanHartegasten hebben enorm genoten van dit speciale uitstapje. Een groep Marokkaanse vrouwen ervoer het als een schoolreisje en stond al te dansen in de bus. Ook de KPN-vrijwilligers vonden het een bijzondere dag: “Het is erg leuk dat wij zoveel mensen van het schaatsen en de sfeer in het Thialf kunnen laten genieten.” KPN is hoofdsponsor van het schaatsen in Nederland en nodigde daarom de Resto VanHartegasten uit. Het Mooiste Contact Fonds van KPN ondersteunt Resto VanHarte alweer bijna drie jaar. Eind dit jaar eindigt deze samenwerking na drie succesvolle jaren. Het Mooiste Contact Fonds gaat dan weer andere maatschappelijke organisaties ondersteunen. Om de sterke band tussen KPN en Resto VanHarte te benadrukken werd er in stijl afscheid genomen met dit grote schaatsevenement.

 

Iedereen is van harte welkom bij Resto VanHarte

Er zijn twee locaties van Resto VanHarte in Tilburg. Elke dinsdag bent u welkom in De Ypelaer (Corellistraat 10) en op donderdag in het Zuiderkwartier (Piet Heinstraat 1). Om te reserveren belt u het gratis telefoonnummer 0800-0151 op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.30 uur. Reserveren kan vanaf tien dagen van tevoren. Een driegangendiner kost zes of drie euro. Kinderen tot 12 jaar betalen de helft. Zie ook www.restovanharte.nl

 

Over Resto VanHarte

Resto VanHarte is het gastvrije en betaalbare buurtrestaurant waar ontmoetingen centraal staan. Resto VanHarte biedt buurtgenoten uit diverse culturen, generaties en religies een warm en dynamisch platform voor het leggen van nieuwe contacten. Dat is hard nodig, want 1 op de 3 Nederlanders voelt zich eenzaam. Samen met buurtprofessionals, zoals de wijkagent, maatschappelijk werker en dominee, doorbreekt Resto VanHarte het sociaal isolement en bundelt buurtkracht. Resto VanHarte biedt gasten, vrijwilligers en stagiairs kansen om aan het werk te gaan. Resto VanHarte is een professionele organisatie zonder winstoogmerk en wordt mogelijk gemaakt door donateurs, sponsors en vrijwilligers. Dankzij hen en de samenwerking met bedrijven en de overheid weet Resto VanHarte in ruim 25 buurtrestaurants jaarlijks meer dan 85.000 maaltijden op tafel te zetten. www.restovanharte.nl

 

Over KPN Mooiste Contact Fonds

Het KPN Mooiste Contact Fonds (www.kpnmooistecontactfonds.nl) is een initiatief dat sociaal contact voor iedereen mogelijk wil maken. Steeds meer mensen missen sociaal contact, terwijl het zo essentieel is voor hun welzijn. Via het KPN Mooiste Contact Fonds helpen medewerkers van KPN mensen voor wie sociaal contact niet vanzelfsprekend is. KPN realiseert dit met inzet van vrijwilligers, ICT-oplossingen en financiële middelen.

Alle berichten van deze auteur