Geplaatst

Fotogaleries voor Henk

N.a.v. een reactie van Alard; Henk, je kunt ook fotopresentaties van jouw foto’s maken op je blog hier op TilburgZ. Als je wil leg ik het je een keer uit, kijk hieronder naar een voorbeeld:


Klik op een foto voor een vergroting, en klik op de foto links of rechts om verder of terug te bladeren door het album. Aan de slideshow wordt nog gewerkt 😉
Groeten van Tom

[pe2-gallery class=”aligncenter” ] 23 els 50.jpg23 els 51.jpg22 Voet Oprit N0040.jpg22 voet Oprit N0042.jpg11 Hemelbomen 555.jpg12 Hemelbomen 556.jpg10 hemelboom 106.jpg10 hemelboom 107.jpg14 kers 001.jpg14 kers 8243.jpg13 kers KvK 22.jpg13 kers KvK 8.jpg19 KvK kers 1b.jpg19 KvK kers 2.jpg15 Platanen WP zicht 1.jpg15 Platanen WP zicht 2.jpg17 groen bij kruispunt 1.jpg17 groen bij kruispunt 2.jpg15b Westpoint 1.jpg15b WP 99.jpg37 Oprit 1.jpg37 Oprit 2.jpgLindelaan 3.jpgLindelaan 3b.jpgKvK Linde 1.jpgKvK Linde 2.jpgRingbaan 1.jpgRingbaan 2.jpgFlat HvB 1.jpgFlat HvB 2.jpgTalud 1.jpgTalud 2.jpg0000 GAK 1.jpg0000 GAK 2.jpg[/pe2-gallery]

Alle berichten van deze auteur

Reacties

11 reacties op “Fotogaleries voor Henk”

 1. Shoarma avatar
  Shoarma

  Grijpen die kans, Henk! Bespaart mij een hoop werk.
  Ben benieuwd…!

 2. Guusje avatar
  Guusje

  Wat een afschuwelijke serie fotoos!! Deed me pijn aan het hart om hier naar te kijken :o(

 3. Shoarma avatar
  Shoarma

  Zie je Henk…?
  Het werkt…!
  🙂

 4. Shoarma avatar
  Shoarma

  Hmmmm…
  Wel, het had kunnen werken….
  🙂

 5. Shoarma avatar
  Shoarma

  Tom…!!! Godverrr… Dit ziet er niet uit!

 6. Henk Kuiper avatar
  Henk Kuiper

  Prachtig! Maar dan hebben we hier straks ook allemaal nog foto's van Henk Kuiper! De verhoudingen zijn nu al veel te scheef. Waar zijn de echte schrijvers, dichters en fotografen? Wat ik hier doe zal toch altijd geduid en beschouwd worden als het werk van een "activist". Daardoor zal TilburgZ naar de buitenwereld nooit een hoger niveau krijgen.  
   
  En verder weet ik echt niet of de gemeente nu eindelijk mijn rekeningen betaalt of minstens mijn huurschuld. En of Brabants Dagblad en Omroep Brabant als schadevergoeding voor hun nog weer zottere beeldvorming en berichtgeving mijn huurschuld betalen is nu ook nog niet echt duidelijk. Het kan theoretisch zo maar zijn dat volgende week mijn verzameling foto's en nog te digitaliseren en te documenteren dia's uit huis wordt gehaald, inclusief de bewoner zelf.

 7. arjen roos avatar
  arjen roos

  Wat een onzin Henk. Ik mag toch aannemen dat die kaalslag-acties op die foto's niet het werk zijn van Henk Kuiper, maar van de gemeente!!

 8. Henk Kuiper avatar
  Henk Kuiper

  Nee Arjen. Ik ben de "activist". Met grote koppen zelfs is dat in de media pas weer duidelijk gemaakt. En het ergste is natuurlijk dat ik zelf van al die acties me niets bewust ben, totaal geen weet heb. Maar dat komt natuurlijk door nog een paar andere kwaliteiten van mij: "schizofreen", "knettergek".

 9. Ruevert avatar
  Ruevert

  Je kunt nog niet eens uit dit dorp weggaan of er gebeuren weer sensationele zaken. Een foto galerij voor Henk. Als het maar geen memorabilia wordt voor de strijder voor het principe waar wij allen aan moeten. "Less is more".   Als het archief van Henk zo slecht zou zijn als de getoonde beelden, wil ik daar verschoont van blijven.

 10. Henk Kuiper avatar
  Henk Kuiper

  Dit zijn ook inderdaad geen "mooie" foto's Ruevert. En ze laten ook iets zien wat helemaal niet mooi was: "onderhoud" volgens de interpretatie van dat begrip anno 2006. Maar misschien kunnen de foto's iets groter zodat ze meteen twee aan twee bij elkaar staan: vóór en ná het "onderhoud". Dan zijn de lelijke foto's in hun combinatie misschien wel meteen spectaculairder.

 11. Paul van Est avatar
  Paul van Est

  @ Ruevert: kom er maar in met je eigen foto's, altij zeiken en zelfs niks doen! Maauwerd!

  @Henk: gelukkig begint het heeeeel langzaam weer wat te worden met de natuur rond die 'zichtlokatie' (afschuwelijk woord). En bij de buren komt nu ook een biodiverse tuin, of gaat dat ook een alibi zijn om eens goed huis te houden? Ik wacht het rustig af. Maar kijk uit, ze rukken weer op in de richting van je onbetaalbare woning!