Geplaatst

Dichter Martin Beversluis presenteert ‘Talisman’

Martin BeversluisDe Tilburgse dichter Martin Beversluis presenteert op zaterdag 5? november 2011 zijn nieuwe dichtbundel ‘Talisman’ tijdens L’Avventura ?in Ruimte X. Het eerste exemplaar van ‘Talisman’ reikt Beversluis ?uit aan de kersverse Stadsdichter van Tilburg Esther Porcelijn. Ook? slamdichter Wibo Kosters en chansonnier Bjorn van Rozen zullen bij de? presentatie optreden.

Martin Beversluis is de laatste jaren succesvol actief in de Nederlandse? Poetry Slam. Begin dit jaar won Beversluis de laatste editie van de poetry?slam ‘Slammersfoort’ in Amersfoort. Hierdoor staat hij op 28 november 2011? in de halve finale van het Nederlands Kampioenschap Poetry Slam in Utrecht.? Via deze halve finale kan Martin Beversluis doordringen tot de finale van het? Nederlands Kampioenschap dat op 10 december in Tivoli De Helling in Utrecht? plaatsvindt.

De dichtbundel ‘Talisman’ bevat 40 gedichten en verschijnt bij Uitgeverij ?TeleXpress in Tilburg. De bundel kost 15,- euro, exclusief 2,50?verzendkosten. ‘Talisman’ is nu al in de voorverkoop te bestellen op http://?www.beversluis.com/info/bestel_talisman.htm?
Na 5 november is ‘Talisman’ ook verkrijgbaar via de betere boekhandel.

De presentatie van ‘Talisman’ begint 5 november 2011 vanaf 20.30 uur. ?Ruimte X is gevestigd aan de Telexstraat 4 A, 5038 DJ in Tilburg. In Ruimte X ?is de toegang gratis. Wie mee wil doen aan de hele L’Avventura-wandeling kan ?zich aanmelden op www.lavventura.nl

Op Tilburgz staan een aantal filmpjes van Martin.
Zie:  https://www.tilburgz.nl/author/martinbeversluis/

Alle berichten van deze auteur

Reacties

2 reacties op “Dichter Martin Beversluis presenteert ‘Talisman’”

 1. Shoarma Is Döne avatar
  Shoarma Is Döne

  Chapeau Tom, oogt een stuk frisser…!
  (sorrie Martin, dat ik je bijdrage vervuilde)

 2. redactie TilburgZ avatar
  redactie TilburgZ

  @alard
  gaat nog niet allemaal goed…