Geplaatst

TilburgZ gered dankzij Cultureel Café

Gisteren was ik op uitnodiging van Frank van Pamelen te gast bij het Cultureel Café. Zeer tot mijn verassing werd ik daar uitgebreid in het zonnetje gezet. Zowel Nick J. Swarth, Martin Beversluis als JACE van de Ven droegen een gedicht aan mij op.

Daarnaast kon ik vertellen over wat de problemen zijn bij TilburgZ. Na mijn verhaal werd aan de zaal gevraagd of zij een bijdrage wilde leveren voor het voortbestaan van TilburgZ. Die oproep was niet aan dovemansoren gericht. Al snel werd het resterende bedrag dat ik nodig heb voor de verbouwing van TilburgZ toegezegd.

Ik wil hierbij graag Frank van Pamelen, de redactie van Cultureel Café en natuurlijk de gulle gevers hartelijk bedanken voor de geboden steun. Ik ga de operatie voor het overzetten van de content van de oude site naar de nieuwe site in gang zetten. Een overzicht van de gulle gevers en wat precies met het geld is gedaan volgt later.

Iedereen hartelijk bedankt, dit was een hartverwarmende ervaring.

Groeten,
Tom Pijnenburg

Alle berichten van deze auteur

Reacties

5 reacties op “TilburgZ gered dankzij Cultureel Café”

 1. Godelieve Engbersen avatar

  Je hebt het verdiend!

  Worden de gedichten ook op deze site geplaatst?

 2. Ruevert avatar
  Ruevert

  Kan er Tiburg Zeikt weer gewoon doorgezeken worden.

 3. paulvanest avatar
  paulvanest

  Piss off!

 4. Tom Pijnenburg avatar
  Tom Pijnenburg

  Deze was van JACE:

  hij kijkt soms niet erg begrijpend, net

  Van wat hangt er nou weer aan mijn pet

  Maar deze jongeman kan websites bouwen

  Als eens kruiken weefden op hun getouwen

  Zelfs voor mij die niets snapt van die materie

  Maakte hij er eentje compleet met een hele serie

  Dingen om te doen die ik allemaal moest weten

  En die ik als digibeet binnen een uur was vergeten

  Niets voor mij, weet dat ik nog beter zwijnen wurg

  Dan dat ik ooit computer als Tom Pijnenburg

 5. Ted avatar
  Ted

  Walgelijk. Hier moet de gemeente iets aandoen!!!