Geplaatst

Red TilburgZ

Beste bezoekers van deze website,

om TilburgZ te behouden voor de toekomst is een ingewikkelde operatie noodzakelijk. De inhoud van de oude website dient overgezet te worden naar de nieuwe website. Om de vele duizenden artikelen, reacties, foto’s en filmpjes over te zetten moet een speciaal script worden geschreven. Dit gaat meer dan duizend euro kosten.

De afgelopen jaren heb ik meermalen geld in de ontwikkeling van TilburgZ gestoken, maar voor deze investering doe ik mede een beroep op de lezers van TilburgZ, doneer svp een kleine bijdrage om de voortzetting van TilburgZ te garanderen.

Bij voorbaat dank,

met vriendelijke groet,
Tom Pijnenburg
webmaster TilburgZ.nl

Alle berichten van deze auteur

Reacties

4 reacties op “Red TilburgZ”

 1. Paulvan Est avatar
  Paulvan Est

  Boek er maar 41 euro bij Tom.

 2. jan met de pet avatar
  jan met de pet

  Paul, heb jij je portemonnaie weer teruggevonden? dat is mirakel…. in deze tijd. Maar nog beter nieuws is dat we al over de helft zijn….533+41+61 en wie volgt, de meeste lezers van tilburgz die een vast inkomen hebben, hebben nog niet gereageerd…..

  Met het mooie zomerse weekend voor de boeg, toch een feestelijk gevoel Tom!

 3. Tom Pijnenburg avatar
  Tom Pijnenburg

  Heej, bedankt Paul (en de anderen).
  Ik maak maandag of dinsdag een nieuwe thermometer.
  Ik hoop dat het gaat lukken.

 4. Tine van de Weyer avatar
  Tine van de Weyer

  Zondag bij cultcafe zal ik de toegezegde 60 euroos meebrengen.