Geplaatst

Stadsdichter publiceert zijn vijftigste gedicht

Stadsdichter Cees van Raak publiceert sinds 1 april iedere dag een gedicht op deze site. Een rekensommetje leert ons dan dat aanstaande vrijdag zijn vijftigste gedicht zal verschijnen. Een eerste poëtische mijlpaal. Hij is van plan om tot het einde van zijn stadsdichterschap, eind augustus, dit vol te houden. Nog zo’n honderd te gaan aldus.

Geruchten doen de ronde dat hij zich weer kandidaat wil stellen als stadsdichter. In theorie is het wel mogelijk om er een tweede termijn aan te koppelen, nergens staat beschreven dat dit niet kan. Ook een ander gerucht zou de ronde doen. Het betreft een mogelijk duo-stadsdichterschap: samen met collega-dichter Jasper Mikkers zou Van Raak de stadsdichterlijke kar voor de komende twee jaar willen trekken. En dat dan onder de naam Mikraak.
Echter, ook dit gerucht kan niet bevestigd worden.

Alle berichten van deze auteur

Reacties

2 reacties op “Stadsdichter publiceert zijn vijftigste gedicht”

  1. cees avatar
    cees

    Ik vind dat Jasper Mikkers opnieuw moet solliciteren en vormbehoud tonen….. nou, ja……?

  2. John avatar
    John

    IS EEN NEGER DAN GEEN OPTIE?