Geplaatst

SUSKEWIET

EXPOSITIE VAN VREEMDE VOGELS

‘Suskewiet’ is de zang van een vink, ‘Suskewiet’ is ook de naam van een expositie rondom vogels. Vreemde vogels, wel te verstaan, vogels die zo uit een schilderij van Jeroen Bosch zouden kunnen vliegen. Vogels gemaakt uit het afvalmateriaal van deze samenleving. Sjon Brands is al jaren bezig met het maken van een reeks ‘vreemde vogels’, die met elkaar gaan praten in vogelgeluiden, fragmenten van gedichten en uiteindelijk ook muziek. Deze expositie is een eerste presentatie van dit project, acht vogels gaan met elkaar in gesprek. De expositie wordt opgeluisterd door Martijn de Boer (beeldend kunstenaar / de vreedzame co-existentie van mens en vogel ), Thijs Caspers (bioloog / de vogels op de schilderijen van Jeroen Bosch), Henk Koekkoek (musicus / een impressie van zangvogels), Geno Spoormans (neerlandicus / het ‘concept vogel’) en het Theater van de Verloren Tijd (vogelgedichten). U bent van harte welkom op de expositie in deze mooie oude kapel. Nadere informatie over het programma treft u aan op www.theatervandeverlorentijd.nl. Inlichtingen 013-5358041.

 

Sjon Brands, m.m.v. Martijn de Boer, Thijs Caspers, Henk Koekkoek, Geno Spoormans en Theater van de Verloren Tijd

Donderdag 5 mei t/m zondag 8 mei 2011
Kapel Franciscanessen Bisschop Zwijsenstraat tussen nummer 20 en 24 Tilburg
opening: donderdag 5 mei 20.00 uur
expositie: vrijdag 6 t/m zondag 8 mei van 14.00 tot 17.00 en van 20.00 tot 23.00 uur

Alle berichten van deze auteur