Geplaatst

Mark Foggo in Little Devil

Wie/Wat: Mark Foggo (NL/UK)
Waar: Little Devil
Stationsstraat 27, 5038 EA Tilburg, Netherlands
Waarom: Mark Foggo maakt snelle feel-good muziek en is een van ‘s werelds bekendste namen in de ska scene.
Wanneer: zaterdag 29 januari 2011
Toegangsprijs: €10,-
Deur open: 20:00

Artiest: Mark Foggo (nl/uk)
Mark Foggo maakt snelle feel-good muziek en is een van ‘s werelds bekendste namen in de ska scene. De snelle, pakkende songs en energievolle optredens zijn bekend bij publiek wereldwijd. Mark Foggo speelt door heel Europa op festivals en clubs.

3voor12 VPRO zegt:
MARK FOGGO (& THE SKASTERS )
Mark Foggo. Wellicht beter bekend als die geflipte gast met ogen alsof ie 24/7 onder invloed is. Met de karakteristieke overdosis overgave van de zestigjarige (!) druktemaker is er geen ontkomen aan een almaar doordenderende, niets-aan-de-hand ska-avond. Een waarschuwing vooraf: het enige excuus om niet te skanken, is het halen van een nieuw biertje, of twee!

Alle berichten van deze auteur