Geplaatst

Dissende dichters en gestolen koper

Cultureel Café 28 november in De NWE Vorst

Het borrelt en bruist in cultureel Tilburg. Terwijl Den Haag er alles aan doet om de kunst een kunstje te flikken, terwijl het bezuinigingsspook alom rondwaart, barst het hier onverminderd van jong talent en nieuwe initiatieven.

In het Cultureel Café maakt u er kennis mee. Het jonge muzikaal-literaire multitalent Martijn Neggers, de veelvormige expositie Culture Shock Live en de spraakmakende columnist Miel Blok. Cultuurmakelaar Bert Matthijssen legt uit hoe Tilburg Textiles in 2011 met de stad wordt verweven. Eveline Passier vertelt over het gestolen koper van Muzima. En stadsdichter Cees van Raak neemt de verbale handschoen op tegen criticastende collega’s. Dat alles wordt muzikaal omlijst door het legendarische Weemoed-duo Henk Koekkoek en BeeWee Nederkoorn.  Plus wat presentator Frank van Pamelen er ter plekke bij improviseert.
Dat is het Cultureel Café. Dé culturele barometer van Tilburg. In theater De NWE Vorst, zondag 28 november, tussen 12 en 14 uur. Toegang gratis.

Alle berichten van deze auteur

Reacties

Eén reactie op “Dissende dichters en gestolen koper”

  1. Ruevert: Loves de DD avatar
    Ruevert: Loves de DD

    Heer Tom, neem uw verantwoordelijkheid en zorg ervoor dat een ieder repliek kan geven.