Geplaatst

Kitty Courbois las op de uitvaart van Harry Mulisch een gedicht voor van Dichter des Vaderlands Ramsey Nasr: ‘In Memoriam Mei’

Reacties

3 reacties op “Gedicht van Ramsey Nasr voor Harry Mulisch”

 1. Tine van de Weyer avatar
  Tine van de Weyer

  Wat een fantastisch gedicht van Ramsey Nasr.
  En heel goed dat de dichter des vaderlands binnen tien dagen driemaal bij Tilburgz te lezen en te horen is.

 2. henk avatar
  henk

  "Heel goed dat de dichter des vaderlands binnen tien dagen driemaal bij Tilburgz te lezen en te horen is", schrijft Tine van de Weijer. Moeten we daar zo blij mee zijn als tegelijkertijd steeds meer Tilburgse zaken hier helemaal geen aandacht meer krijgen?
   
  En er is nogal wat aan de hand in Tilburg. Lees maar eens de vragen onder 'Hoe Tilburg aan de wieg van Sjanghai staat' en hoe onze politiek en politici daar verder op reageren. De aandacht van Tilburg dan maar verleggen naar landelijke zaken buiten Tilburg? Juist niet zou ik zeggen. Het omgekeerde. Gezien de buitengewoon alarmerende situatie in Tilburg extra aandacht voor Tilburg. "Zeker nu".

 3. Ruevert: probeert he avatar
  Ruevert: probeert he

  @Tine,
  wat je ook van Henk vindt, hij heeft een Tilburgs hart en het zit op de goede plaats. Het zou je sieren(tweede keer) als je eens inhoudelijk ingaat op zijn en de vele andere vragen die aan jou gesteld worden. Of is het toch een PVDA richtlijn etc. etc.
   Niet dat ik verwacht jou met dit korte berichtje uit jouw welgevallige ivoren toren te lokken, want met de billen bloot is in dit geval, denk ik voor jou niet wenselijk.