Geplaatst

Zwarte vleugels

wo 20 oktober 2010
Paradox
aanvang 21.00 uur, € 5,-, reserveren

Een prikkelende presentatie van Zwarte Vleugels, waarin drie heren naarstig speuren naar verbeeldingsvormen op het snijvlak van film, muziek, theater en tekst. De heren in kwestie zijn muzikant Niels Duffhuës, dichter Nick J. Swarth en muzikant annex digitaal vernuft Hans Timmermans. Deze artistieke einzelgängers, die zich vereend weten in hun aandacht voor de rafelranden van het bestaan, hebben de handen ineen geslagen en treden vanavond gezamenlijk voor het voetlicht.

Zwarte Vleugels in Paradox: muziek/ spoken word/ non-verbalfilm/ internet

Dichter/performer Nick J. Swarth, muzikant Niels Duffhuës en muzikant/multimediamaker Hans Timmermans vormen Zwarte Vleugels. Deze drie artistieke einzelgängers werken op projectbasis samen en verzorgen op 20 oktober twee presentaties:

  1. Pattern Based Learning Curves (PBLC): Hans Timmermans onderzoekt en toont de mogelijkheden van de non-verbalfilm.
  2. Music voor WWWebcams: multimediale performance met muziek, spoken word en webcams.

Alle berichten van deze auteur