Geplaatst

De bravoure van Fellini


Geen column. Eerst het boek. Dat was de opgave. De grote opgave. De moeilijke opgave. Want. Want. Want. De fans hebben honger. Grote honger. En Tom. Die wil aandacht. Voor zijn site. Voor zijn film. 4 portretten. Een videodocumentaire. Voor het Kwartiersmakersfestival. Zondag 23 oktober. De galapremière. In Cinecitta. Uitverkocht huis. Volle bak. Tom. Tom. Tom. Een gevierd filmmaker. De brille van Antonioni. De afstand van Bergman. De bravoure van Fellini. De passie van Gatlif. Het naturalisme van Loach. Van Fassbinder. Van. Van. Van. Internationale klasse. Kortom. Tilburg mazzelt. Op cultureel gebied. Alweer. Een godenzoon erbij. Ja. Ja. Ja. Het wordt druk. Aan de voeten. Jawel dé voeten.

Reacties

Eén reactie op “De bravoure van Fellini”

  1. Tom Pijnenburg avatar
    Tom Pijnenburg

    Kijk, daar kun je wat mee als filmmaker. Montreux, Cannes, met zo'n recensie, coming from you, ligt dat allemaal open, bedankt Troy