Geplaatst

Met nog amper twee weken te gaan is SP Kamerkandidaat Nathalie de Rooij uit Tilburg gestart met een online-campagnedagboek in een weblog op www.tilburg.sp.nl.

Nathalie de Rooij staat op nummer 15 van de SP kandidatenlijst. Het moet wel heel raar lopen wil zijn níet in de Tweede Kamer komen. In de Poll op www.tilburg.sp.nl zijn veruit de meeste bezoekers daar ook wel van overtuigd.

En eigenlijk is Nathalie de Rooij één van de slechts 2 kandidaten uit Tilburg met een kans op een kamerzetel. Gon Mevis (GroenLinks), Nel Schoenmakers en Jaques Creighton (Bejaardenpartij), Berend de Vries (D66), Rogier Havelaar (CU) en Hans Smolders (1NL) staan op volstrekt onverkiesbare plaatsen. Ook Jan Boelhouwer is door de PvdA naar een lastige 43ste plaats gedegradeerd en grijpt bij de huidige peiling mis. Alleen Cisca Joldersma van het CDA (28) mag straks met Nathalie samen de trein van Tilburg naar Den Haag nemen.

Om verslag te doen van haar werkzaamheden als kandidaat schrijft Nathalie nu dagelijks in haar online campagnedagboek. Je kunt ook reageren, kan ze daar ook alvast aan wennen!

Reacties

Eén reactie op “Nathalie blogt!”

  1. Marjo Frenk avatar
    Marjo Frenk

    Misschien kunnen Nathalie en Cisca het deurbeleid dan eens aan samen bespreken? De reis Tilburg-Den Haag is lang genoeg om Cisca eens de problematiek van een andere kant te laten zien.Die van de achterdeurkant.