Geplaatst

"Voorts zorgden de druk­ke voetgangersoversteekplaat­sen bij de Korte Heuvel en het Koningsplein voor oponthoud." Zomaar een zin uit het Brabants Dagblad van vandaag over het verkeer op de Cityring. Voetgangers zijn maar mensen en dus ook niet zo van belang. Het gaat om auto’s, díe moeten over de Cityring kunnen doorrijden. En voetgangers, die houden de zaak alleen maar op. De Heuvel moet niet autovrij maar voetgangersvrij worden! En die enkele eigenwijze voetganger die toch nog door wil lopen stoppen we dan wel in zo’n gratis cityringbusje.

Reacties

Eén reactie op “Voetgangers zijn lastpakken”

  1. . avatar
    .

    En die enkele eigenwijze voetganger die toch nog door wil lopen stoppen WE dan wel in zo'n gratis cityringbusje.

    Een heldere kijk van de SP. Zo bedoelen jullie het waarschijnlijk niet maar zo staat het er wel.