Geplaatst

Extraatje van de gemeente Tilburg: gratis parkeren!

Gratis parkeren in Tilburg?

Bij het innnen van parkeerbonnen (naheffingsaanslagen) is de gemeente in de fout gegaan. Althans dat heeft de rechter in Breda uitgesproken. Wat is het geval? Op 21 december 2004 neemt het college van B&W een besluit om het innen van parkeergelden over te laten aan een ambtenaar. Maar voordat zo’n besluit in werking treedt, moet het wel gepubliceerd worden. En dat is niet gebeurd of althans veel te laat namelijk op 27 april 2006. Alle parkeerbonnen, die in de tussentijd uitgeschreven zijn, mogen dus niet geïnd worden. Wij zijn benieuwd hoe dit afloopt en hebben inmiddels officieel aan het college gevraagd of alle onbevoegd geïnde parkeergelden nu terugbetaald worden aan de burger. Want laten we eerlijk zijn, ook een gemeente moet zich aan de regels houden!

Loes Dielissen, fractievoorzitter Tilburgse Volkspartij

 

 

Alle berichten van deze auteur